Werkwijze

Bereik jouw doelgroep Door effectieve ontwerpen
Uniek | Persoonlijk | Doelgericht

Overleg

Vertel wat je nodig hebt

– Welk communicatiemiddel wil je gebruiken?
– Wie is de doelgroep?
– Wat wil je uitstralen?

Je krijgt vooraf een duidelijke prijsopgave, zodat je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Snel online geregeld
Voor een snelle werkwijze en om de kosten laag te houden communiceer ik over het algemeen graag via e-mail en eventueel telefonisch. Hierdoor ben jij er relatief weinig tijd aan kwijt. Je geeft het denkwerk eenvoudig uit handen en in korte tijd kun je de persoonlijke ontwerpen rustig bekijken vanuit huis of op kantoor!

Ontwerp - concept

Het idee

In deze fase worden de eerste concepten gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende, mogelijke ontwerpen en invalshoeken. Wanneer het concept – het idee achter het ontwerp – helder is, gaan we verder naar de volgende stap. Verdere wensen worden besproken.

Ontwerp - uitwerking

Van idee tot realisatie

Vervolgens werkt Hardam Ontwerp het gekozen ontwerp verder uit. Verschillende lettertypes, kleuren en beelden worden getest op helderheid en overkomen en worden specifiek aangepast op het ontwerp. Na de eerste toezending hiervan hoef je niet aan het ontwerp vast te zitten. Er kunnen nog steeds veranderingen aangebracht worden.

De aanlevering Een doeltreffend resultaat
Drukklaar | Online | Volledig

Correctierondes

Wijzigen mag

Hier geef je de correcties door wanneer je je toch bedenkt over bepaalde details. Heb je twijfels? Leg alles gerust even voor in een e-mail en Hardam Ontwerp denkt graag met je mee in jouw belang en dat van jouw doelgroep.

Definitieve uitwerking

Tevreden over het ontwerp

Het ontwerp wordt print- en/of webklaar gemaakt. Deze fase betekent afronden en afwerken. De definitieve lettertypes, kleuren, beelden en eventuele interactieve opties worden allemaal nagecheckt en toegepast.

Jij krijgt alle rechten in handen. Bronbestanden worden meegeleverd zodat je de ontwerpen altijd nog kunt laten aanpassen hoe en waar je maar wilt. Geef het wel even aan als je jouw werk niet in het portfolio van Hardam Ontwerp terug wilt zien, want de kans bestaat dat deze met trots en plezier tussen vele andere ontwerpen getoond wordt!

Vraag jouw vrijblijvende proefontwerpen aan