Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uniek | Persoonlijk | Doelgericht

Samenwerken met een grafisch vormgever

Een grafisch ontwerper met ervaring in webdesign en het programmeren ervan. Dat scheelt je veel tijd en moeite.

Voorbeelden

Lever je websites aan jouw klanten en zoek je een zzp’er die kan bijspringen?

Dan kunnen wij wellicht meer voor elkaar betekenen. Ik heb ervaring met deze vorm van samenwerking. Ik heb diverse opdrachtgevers die contact met mij opnemen als ze een nieuw ontwerp nodig hebben voor één van hun klanten, of wanneer ze wegens drukte wat website-onderhoud uit handen willen geven. Ook hiermee ben ik bekend, wat het nu eenmaal gemakkelijker maakt om snel te kunnen handelen en te communiceren.

Geen verplichtingen, dus je hebt niets te verliezen!

De eerste ontwerpronde is altijd vrijblijvend. Je zit nergens aan vast, dus je bepaalt pas of je ermee door wilt gaan nadat je de eerste versie van de flyer of folder ontwerpen in je mailbox bekeken hebt.

Hoe we dit kunnen doen? Omdat je er eigenlijk altijd wel samen uitkomt, zolang je goed communiceert wat je van elkaar nodig hebt in het ontwerpproces. De ontwerpen worden geleverd met een watermerk er overheen. Hiermee wordt diefstal door kwaadwillenden voorkomen, maar kan jij toch het plezier hebben van deze service. Na ontvangst van betaling worden de watermerken uiteraard netjes verwijderd.

Alles onder één dak
Klanten willen vaak het liefst ‘alles onder één dak’, en dat is best begrijpelijk. Maar soms kom je nu eenmaal in tijdnood of heb je behoefte aan een ontwerper met creatieve vaardigheden. En dan is het fijn als diezelfde ontwerper ook technische kennis heeft van webontwikkeling. 

Ik weet hoe ik ontwerpen moet aanleveren (ook als de opdrachtgever alles in psd wil hebben), en ik kan zelfstandig overweg met CMS-systemen door mijn werk als webdesigner naast de grafische vormgeving. WordPress en WooCommerce zijn hierbij mijn persoonlijke favoriet. 

Ik weet hoe het werkt, en ook als er achter de schermen dingen moeten gebeuren om tot een gewenste oplossing te komen. Als het nodig is breek ik gebruikte thema’s open en kijk ik of daarachter alsnog bereikt kan worden wat de klant graag wil. Uiteraard ga ik daarbij met zorg te werk, check ik op back-ups en los ik waar mogelijk ook meteen errors op waar klanten tegenaan lopen.

Meer weten over deze vorm van samenwerking?

Bekijk de blogpost hieronder:

Doelgroep gericht | Betaalbaar | Communicatief sterk

Samenwerken met een ZZP'er?

Een grafisch vormgever met ervaring in webontwikkeling.

Neem contact op