Waarover moet ik bloggen? I Tips in deze gratis contentkalender

Waarover moet ik bloggen? I Tips in deze gratis contentkalender


Waarover moet ik bloggen? I Elke maand tips in deze gratis Hashtag Kalender

Dat vragen veel ondernemers zich af. Zakelijk bloggen kan soms een hele uitdaging zijn, en daarom is het vandaag tijd voor een freebie!

Tip! Geen tijd om alles te lezen? Check even de dikgedrukte stukjes tekst voor een snelle samenvatting. Vlieg je er zó doorheen!

De Trending Topics liggen voor het oprapen

Bijna elke dag van het jaar heeft nationaal of zelfs internationaal thema’s waarop je kunt inhaken voor een interessant onderwerp dat je kunt gebruiken voor een blogartikel of andere zaken rond social media. Het is een super handige vorm van marketing waar je altijd iets mee kan.

Een bekend voorbeeld is Black Friday: een dag waar wereldwijd vele ondernemers dankbaar gebruik van maken. Interessante aanbiedingen worden onder #BlackFriday ineens veel vaker gezien op Twitter. Dit trekt niet alleen veel meer websitebezoekers en dus klanten, maar het is ook nog eens heel goed voor je ranking in Google. Je reageert namelijk zakelijk gezien op thema’s en onderwerpen die op dat moment trending topic zijn en dus mensen aanspreken.

! Dan moet het onderwerp natuurlijk wél relevant zijn binnen jouw branche

En om je daarbij een handje te helpen heb ik zelf een kalender voor jou samengesteld met onderwerpen vanuit verschillende vakgebieden die je kunnen helpen bij het vinden van inspiratie:

Vandaag is het bijvoorbeeld:
#Valentijnsdag, wie verras jij dit jaar? Een onmisbaar thema voor giftshops bijvoorbeeld.
– Is de London Fashion Week van start gegaan. Heb je een webshop voor kleding, dan kun je inspirerende blogartikelen hier aan wijden of mee twitteren onder de hashtag #LFW
– En bestaat #YouTube15jaar, dus doe je iets op het gebied van video, vloggen of maak je bedrijfsvideo’s dan kun je daar vandaag je voordeel mee doen.

#superhandig

Waarover moet ik bloggen? I Elke maand tips in deze gratis Hashtag Kalender

DOWNLOAD JOUW FREEBIE HIER

Meld je hieronder aan voor de online nieuwsbrief & download meteen jouw kalender voor 2020!
Daarnaast ontvang je ook nog – zoals elke nieuwe subscriber – het gratis ebook vol waardevolle marketing tips waarmee je direct zelf aan de slag kan. Dit laatste is misschien zelfs nog wel waardevoller dus die wilde ik je niet onthouden.

Ben je al ingeschreven? Super, dan heb je de kalender 2020 en het ebook beiden al ontvangen in je mailbox via de nieuwsbrief 😉

* indicates required