Ga naar de inhoud
Search
Close this search box.

Persoonlijk | Professioneel | Uniek webdesign

Grafisch ontwerp en webdesign

Wat kan ik voor je doen?

Grafisch ontwerpWebsite laten maken

Grafisch ontwerp

Als allround grafisch vormgever help ik jou je verhaal te visualiseren. Jij bent deskundig op je eigen vakgebied en weet wat je wilt overbrengen. Ik help jou dit op de juiste manier te uiten in beeld en tekst, zodat het jouw doelgroep aanspreekt.

Het effect van een goed logo ontwerp

Laat je logo door een professionele vormgever ontwerpen en spring uit boven je concurrentie. Een professioneel logo ontwerp geeft uitstraling en spreekt de juiste doelgroep aan. Ik hou rekening met details als kleurgebruik, typografie en de effecten daarvan, leesbaarheid op grote afstand en het gebruik op kleine oppervlakten. Soms is het bijvoorbeeld nuttiger om een afgekort symbool met alleen de initialen van jouw bedrijf te tonen, dan dat je alles breeduit laat zien.

Al deze kleine details hebben een enorm effect op de beeldvorming die iemand van jouw bedrijf krijgt. Mensen haken ontzettend snel af op kleine dingen waar we onszelf nauwelijks van bewust zijn. 

Wil je dit voorkomen? Schakel dan de hulp in van een professionele grafisch vormgever die weet wat ze doet, en hierin jarenlange ervaring heeft opgebouwd.

Logo website laten maken alblasserdam papendrecht dordrecht

Flyers, folders, visitekaartjes en meer

Hardam Ontwerp helpt je graag bij het opzetten van een complete huisstijl. Soms oogt een ingekorte versie van jouw logo mooier op de achterkant van je visitekaartje of op je werkkleding dan gewoon het hele logo er overal op dezelfde manier in te zetten. 

Geef je bedrijf een huisstijl die klanten over de streep trekt

Het effect van een mooie huisstijl werkt door tot in de kleinste details. Als je dit weet is het fijn om een professionele ontwerper te hebben die hier oog voor heeft en je kunt adviseren met zaken waar je zelf misschien nooit aan zou denken. Mensen zijn heel fijngevoelig en zien het verschil. Met een professionele huisstijl geef je je bedrijf een identiteit die autoriteit uitstraalt boven jouw concurrenten die hier niet aan gedacht hebben. En dat trekt de nodige klanten bij jou over de streep.

Bekijk het voorbeeld hierboven en mijn portfolio om een beeld te krijgen van enkele mogelijkheden. Of ga direct naar de tarievenpagina.

Flyer en folder ontwerp

Bekijk onderstaande link voor meer info en een overzichtelijke prijslijst.

Website laten maken

Mensen zijn kritisch. Als er iets niet helemaal technisch klopt of past in de vormgeving haken we heel snel af. Daarom is het belangrijk dat jouw website er goed uitziet en technisch stabiel in elkaar steekt.

Ik ontwerp websites met CMS-systeem WordPress en pagebuilder Elementor. Deze twee vormen samen een technisch stabiele werkomgeving waarin jij je website zelf kunt onderhouden als je dat wilt. Laat je dit liever aan mij over, dan is dat natuurlijk ook geen probleem.

Hoe ontwerpen we samen jouw website?

  • – We bespreken jouw wensen. Dit gaat vaak per mail of telefonisch.
  • – Jij levert de gewenste inhoud aan tekst en evt. beeld aan
  • – Ik vul dit waar nodig aan en maak het ontwerp
  • – Jouw website wordt geleverd in WordPress en Elementor
 

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze?

Hoe maak je een website? Wat heb je nodig, welke tools gebruiken we om jouw website te maken? Wat kun je zelf doen? Via onderstaande link krijg je meer gedetailleerde informatie over mijn werkwijze. 

Een sterk ontwerp met de juiste uitstraling

Bekijk hier en in mijn portfolio voorbeelden van mensen die je voor gingen.

Design en technisch goed geregeld

Hardam Ontwerp verzorgt het ontwerp en de technische kant achter jouw website. Met WordPress en Elementor vormen we een stabiele werkomgeving die goed onderhouden wordt.